Heerlijke zondagse Familiebrunch!

Wij verwelkomen u en uw gasten met een glas Cava of een mooi alcoholvrij apéritief. Vervolgens laten wij u genieten van alle heerlijkheden die wij vanaf ons uitgebreide buffet aan u presenteren in een van onze sfeervolle zalen.

Zondagse familiebrunch

Onze brunch is speciaal bedacht om de zondag culinair en ontspannen door te brengen met het gezin, familie & vrienden! Geniet na een frisse boswandeling van een heerlijk vers & uitgebreid brunchbuffet. Na een hartelijk ontvangst laten wij u genieten van alle heerlijkheden die wij vanaf ons uitgebreide buffet aan u presenteren in een van onze sfeervolle zalen.

Wilt u alvast weten wat wij allemaal op onze buffetten presenteren? Neem dan een kijkje bij ons Familiebrunch arrangement!

Data, prijzen en reserveren

Wij ontvangen u graag om 12.00 uur, waarna u kunt genieten van de brunch tot 14.00 uur. De Familiebrunch zal plaatsvinden in een van onze mooie zalen.

Volwassenen: €29,75

Kinderen van 4 t/m 12 jaar: €12,50

Wilt weten wat de eerst volgende datum is van onze Familiebrunch & reserveren? Dat kan via onderstaande link!

Wij laten u genieten van alle heerlijkheden die wij vanaf ons uitgebreide buffet aan u presenteren in een van onze sfeervolle zalen. Kijk hieronder voor een impressie van onze brunch.

 

Adres

Landgoed
Groot Kievitsdal
Hilversumsestraatweg 19
3744 KB Baarn

Reserveren

Onze afdeling Sales & Events is maandag tot en met vrijdag bereikbaar voor het maken van uw reservering en het verstrekken van informatie.

ReserverenReserveer kan via grootkievitsdal.nl/reserveren, e-mail naar info@grootkievitsdal.nl of bellen naar
035 68 330 33